TU Delft Library


Tentoonstelling ‘Water Donation - Building up a Water Library’

13 november 2012

TU Delft Library wuift het TU Delft lustrumjaar ‘Water’ uit met de tentoonstelling ‘Water Donation – Building up a Water Library’ van kunstenares Myungsu Seo.

In deze tentoonstelling worden natuurherinneringen verzameld in de vorm van water. Het waterkunstwerk kan t/m 2 januari 2013 bekeken worden in het Library Learning Centre (de centrale bibliotheek).

Herinneringen aan de natuur

Volgens kunstenares Myungsu Seo bevat water herinneringen van de plek waar het stroomt. Haar kunstwerk verzamelt herinneringen aan natuur van over de hele wereld in de vorm van water. De bezoekers van deze tentoonstelling kunnen mee doen door zelf ook water te doneren. Zo groeit de waterbibliotheek verder.

Afstudeerwerk Gerrit Rietveld Academie

Sinds vorig jaar stelt TU Delft Library elk jaar een afstudeerwerk van de Gerrit Rietveld Academie tentoon. Ook Seo’s stuk is een afstudeerwerk. Zij studeerde in de zomer van 2012 af. De Library stelt deze kunstwerken tentoon omdat zij haar bezoekers wil laten zien en voelen dat er in deze wereld meer is dan techniek alleen en dat kunstenaars de voelsprieten van een cultuur zijn.

Vorig jaar hing er van een andere Rietveld-afstudeerder een groot bloemenkunstwerk van de nok van de kegel tot aan beneden.

 

TU Delft Library maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten