TU Delft Library


WiFi

Draadloos netwerk voor studenten en medewerkers

Het eduroam draadloos netwerk van de TU Delft is een beveiligd campusbreed netwerk dat binnen de gebouwen van de TU Delft toegankelijk is. Via eduroam heb je toegang tot internet en niet beveiligde omgevingen van de TU Delft.

Eduroam is beschikbaar voor studenten en medewerkers van de TU Delft en voor gasten van andere instellingen die deelnemen in de authenticatie infrastructuur van SURFnet.

Voor meer informatie: zie draadloos netwerk TU Delft.

Draadloos netwerk voor bezoekers

Als bezoeker van TU Delft Library kun je kosteloos gebruik maken van TUvisitor, ons WiFi-netwerk in de centrale hal. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je wel een geldige lenerspas hebben.

Je kunt toegang tot TUvisitor aanvragen bij de informatiebalie. Onze medewerker maakt dan voor u een account aan, dat gekoppeld wordt aan je lenerspas. Dit houdt in dat je account gelijktijdig verloopt met je lenerspas. je accountgegevens worden vervolgens per email en/of sms naar je oegestuurd.

Om alle verschillende mobiele apparaten (laptop, netbook, ipad en mobiele telefoons) eenvoudig verbinding te laten maken, hebben wij net zoals bij andere openbare netwerken gekozen voor een onbeveiligde verbinding. Hiermee kun je gewoon gebruik maken van alle internetmogelijkheden. Wel raden we aan op te passen met het versturen van belangrijke data zoals wachtwoorden en gevoelige informatie.

TU Delft Library maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten