TU Delft Library


Het gebouw

De TU Delft is de grootste technisch-wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. De Library is echter meer dan alleen een bibliotheek.

Na in 2010 verbouwd te zijn tot Library Learning Centre, is TU Delft Library een plek voor studie, onderzoek en kennisuitwisseling. Met ruimtes en activiteiten die inspireren en plekken om te relaxen laten we zien dat we als universiteitsbibliotheek van de toekomst een onmisbare schakel vormen in onderwijs en onderzoek.

Huisregels

We bieden graag voor iedereen een plezierige locatie om te studeren, werken en te ontmoeten. Om te zorgen dat dit voor iedereen mogelijk blijft, gelden de volgende huisregels.

Toegankelijkheid

TU Delft Library is ook toegankelijk voor mindervaliden. Met behulp van een traplift bij de ingang, een gewone lift bij de personeelsingang (tegenover de parkeerplaats) en een lift in de hal zorgen we er voor dat iedereen in staat is om van onze faciliteiten gebruik te maken.

Komt u met de auto? Op het parkeerterrein zijn 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Hier kunt u probleemloos uw auto parkeren, mits deze voorzien is van een mindervalide P-kaart.

TU Delft Library op Flickr

Bekijk de foto's van de TU Delft Library ook op Flickr

TU Delft Library maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten