TU Delft Library


Research informatiesysteem Pure gebruiken

Op 1 mei 2016 is het Open Access beleid ingegaan. Dit betekent dat research output in de TU Delft Institutional Repository gedeponeerd moet worden, om bij te dragen aan onze Open Science doel van kennis delen. Het systeem dat hiervoor gebruikt wordt heet Pure.

Het voornaamste doel van Pure is de zichtbaarheid en toegankelijkheid van TU Delft research output zodanig vergroten dat onderzoekers wereldwijd van de output kunnen profiteren en erop voort kunnen bouwen, ten behoeve van de maatschappij. Lees meer over Pure.

Op dit moment worden de kerngebruikers van de faculteiten en Library medewerkers getraind in het gebruik van Pure. Deze groep zal langzaam worden uitgebreid naar alle ondersteuners. Onderzoekers zullen op termijn in meer detail worden geïnformeerd over het gebruik van Pure en worden voorzien van passende instructiehandleidingen/training. 

Pure instructiehandleidingen zijn beschikbaar op de Instructies & Support pagina. Heb je algemene vragen, bezoek dan de Q&A pagina Heb je overige vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de Pure contactpersoon op je faculteit.

TU Delft Library maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten